29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Sungurlu’ da düzenlenen resmi tören ile kutlandı.
Mahmut Atalay Kapalı Spor Salonunda düzenlenen programa, İlçe Kaymakamı Mitat Gözen, Garnizon Komutanı Necip Sirkeci, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan, Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı İlyas Özkan, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Yasin Şahin, oda başkanları ve vatandaşlar katıldı.
Törende Kaymakam Mitat Gözen, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ve İlçe Garnizon Komutanı Necip Sirkeci tören alanında bulunanların bayramını kutladı.
Daha sonra günün önemini anlatan şiir ve kompozisyonların okunduğu tören de halk oyunları gösterisi düzenlendi.
Cumhuriyet bayramı dolayısıyla okullar da düzenlenen şiir, kompozisyon, resim ve spor müsabakalarında dereceye girenlere ödülleri protokol tarafından verildi.

Önceki Sungurlu’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Başladı